“Siden vi for 2 år siden startede Challenger Sales forløbet i Salgsafdelingen har vi oplevet at vi har fået mere taletid hos de største kunder. En udfordring for mange medier (og det har det også været for os historisk) er at finde krogen til hvorfor kunden bør mødes med mediekonsulenten (hvor er værdiskabelsen for kunden?). Ved at gribe vores forberedelse og tilgang til kunderne an på en anden måde og afsøge indsigter, sætte os ind i kundens kunder og forretning generelt, og sætte det ind i en struktur og et mind-set kaldet Challenger Sale formår vi at skille os ud fra de fleste andre medier. Det matcher vores langsigtede strategi om gode og lange kunderelationer samt troværdig og professionel rådgivning.

Vi har qua Challenger Sale højnet kvaliteten i salgsarbejdet (det er den feedback vi får fra både kunder og mediebureauer). Taletiden og den højnede kvalitet i salget er bl.a. årsagen til at vi effektuerer stadigt bedre priser for vores produkter.

Selve forløbet og træningen har været god og tjener sig selv hjem bl.a. fordi vi har investeret tid og ressourcer i at gøre det helhjertet fremfor blot at se det som endnu et salgskursus. Det er vigtigt at det integreres i hverdagen samt at det italesættes og bruges i dagligdagen i organisationen (ellers ændrer folk ikke deres adfærd).”

Michael Barfoed

Salgschef, AFA JCDecaux

Om AFA JCDecaux

AFA JCDecaux er en dansk virksomhed. Virksomheden blev etableret i 1989 af AFA Reklame Aarhus A/S og det franske firma JCDecaux sa. AFA JCDecaux tilbyder outdoormedier inden for byudstyr, tog, billboards og lufthavne.

Som markedsleder på byudstyr samarbejder vi med 28 af landets største kommuner. Med en markant tilstedeværelse i de største danske byer stiller det store krav til de løsningsforslag, vi tilbyder kommunen og dens borgere.

Hos AFA JCDecaux er vi 100% dedikerede til at tilbyde vores samarbejdspartnere outdoorløsninger af højeste kvalitet. Vi samarbejder med de førende designere og arkitekter i hele verden med målet om at sikre æstetisk og funktionelt design, som er i harmoni med omgivelserne. Vi bestræber os efter at udvikle produkter, som imødekommer de ønsker og krav, vi møder hos vores samarbejdspartnere.

Hos AFA JCDecaux indgår miljøhensynet aktivt i vores udvikling af produkter og i vores daglige drift. Vi er ISO 14001-certificeret og arbejder efter vores internationale strategi om bæredygtig udvikling af vores produkter.

AFA JCDecaux

Kontaktinformation

Salesculture
SOHO
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

CVR: 33648804