“Grundet et stort behov for at få optimeret vores salgsafdeling, gik jeg sidste år i gang med at undersøge markedet for kvalificerede udbydere. Udover at løfte salget, var der også behov for at få arbejdet med struktur i samtalerne, kundematch og få skabt et fælles sprog i afdelingen.

Efter at have vurderet markedet, og de forskellige udbyderes løsningsmuligheder, var jeg ikke i tvivl – Salesculture var det helt rigtige valg. Udover den gode kemi, som for mig var altafgørende – så blev der virkelig lyttet til vores behov og ønsker, og skræddersyet et spot on forløb til os. Følte os faktisk lidt VIP J

Vi har det seneste år oplevet Salesculture, som en del af vores afdeling. Dygtige uformelle undervisere og coaches, der virkelig har formået at forstå vores forretning, og samtidig udfordre den. Vi oplever at forløbet har skabt fornyet fokus på salg, og at vi har fået et fælles sprog. Samtidig med at Salesculture har været i god øjenhøjde med medarbejderne, har der været en meget tæt sparring med lederne. Også ledertræningen har fået meget ros – de er blevet provokeret på den gode måde, der har skabt en tranformation.

Jeg vil give Salesculture min bedste anbefaling, til alle der har brug for at få løftet medarbejdernes salgs eller leder kompetencer.”

Christina Courchaine

Salgschef, LB Forsikring

Om LB Forsikring

LB Forsikring A/S er et medlemsejet forsikringsaktieselskab, der primært tilbyder private skadesforsikringer. Det betyder, at man har forsikring i et fællesskab, hvor alle har en interesse i, at forsikringer skal have en fornuftig pris og en god dækning. LB Forsikring A/S består af forsikringsgrupperne:

LB Forsikring A/S er ejet af LB Foreningen, Dansk Sygeplejeråd og FTF.

LB forsikring reference

Kontaktinformation

Salesculture
SOHO
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

CVR: 33648804