“Vi har virkelig fået valuta for pengene og mere til. Faktisk har to medarbejdere – med koncentreret salgsarbejde en dag om ugen i to måneder – lavet så mange tilbud, at vi kan beskæftige hele afdelingen i 6 måneder, hvis de kommer hjem.

Vi ansatte to unge og friske landmålere, som skulle bruge en dag om ugen på salg. Men det var først, da vi fik salgstræning af Chris, at det virkelig tog fart. Nu bagefter kan jeg se, at det var fuldstændig nødvendigt at få den salgstræning – for ellers havde de siddet planløst og ringet rundt. Nu gør de begge to de rigtige ting i det rigtige omfang, og det er helt fantastisk. Salgstræningen har virkelig motiveret dem, og succesen giver nu endnu mere motivation.
Personligt er jeg i høj grad blevet udfordret i forhold til tankegang og vaner, samt hvordan jeg leder salgsfolk.

Det har også betydet, at jeg nu med ro i sindet kan melde videre i koncernen, at vi har rigtig godt gang i salget her på Sjælland.
Jeg vil anbefale andre virksomheder, der har fagfolk til at få dem trænet i at sælge, da det er utroligt, hvad der kan komme ud af det. Salesculture ved hvordan, man skaber en rigtig salgskultur!!”

Søren Tøstesen

Landinspektør, Områdechef og Partner, Geopartner Landinspektører A/S

Om Geopartner

Vi løser opgaver for kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark. Som en af landets store landinspektørvirksomheder tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for traditionelle landinspektøropgaver, IT og GIS-løsninger, planlægning samt rådgivning omkring fast ejendom.

Vi er ca. 200 medarbejdere fordelt på 25 større og mindre kontorer på Fyn, i Trekantområdet, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland og nu også på Sjælland. Her finder du fortsat din lokale landinspektør samtidig med, at du har indgangen til en række specialister på forskellige landinspektørfaglige områder.

Det kalder vi: Lokal forankring … i en større sammenhæng

Geo Partner reference

Kontaktinformation

Salesculture
SOHO
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

CVR: 33648804