Anbefaling af Chris, SalesCulture

“reEL-installation har haft stor glæde af Chris’ kursusforløb, hvor fokus bl.a. har været på salgskultur og mersalg. Chris har positivt bidraget med gode teknikker, redskaber og handlemåder, og han har derudover klædt montørerne godt på til opgaven.

reEL-installation har nu fået en salgskultur, hvor den enkelte elektriker spørger aktivt ind til de muligheder, de ser for mersalg hos kunderne, giver et tilbud og lukker handelen på stedet.

For reEL-installation giver mersalg i forbindelse med, at vi alligevel er ude at servicere vores kunder altså rigtig god mening. Det genererer flere opgaver og mere arbejde.

Jeg vil derfor klart anbefale andre til også at få engageret deres medarbejdere i salget og udviklingen af virksomheden.”

Ole Frederiksen

Direktør og indehaver, reEL-installation

Om reEL-installation

reEL-installation så dagens lys i maj 2000 og er stiftet af elektriker og iværksætter, Ole Frederiksen. Drømmen om at blive selvstændig startede på to arbejdsbukke og en spånplade på privatadressen i Hvidovre.

I årenes løb har reEL gennemgået en kolossal udvikling. Fra kontor i privaten, to hårdtarbejdende elektrikere og halvrustne varevogne, er reEL i dag i stadig fremgang på alle parametre.
Med satellitovervågning, ordrestyringssystem og nye servicevogne med topprofessionelt værktøj sikrer vi, at vores kunder får den allerbedste håndværksmæssige oplevelse hver gang.

Kontaktinformation

Salesculture
SOHO
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

CVR: 33648804