“Salesculture har de sidste 4 år været en fantastisk sparringspartner for vores organisation og for undertegnede. De er bestemt ikke bange for at sige sandheden, og medvirke til at flytte grænser og fokus. Dette gøres på en konstruktiv måde hvilket er dejligt befriende. – Klar og præcis kommunikation hver gang, er ofte en mangelvare i konsulentverdenen, men heldigvis ikke her. De involverer sig meget personligt, og der er ingen tvivl om, at de er meget interesseret i os som mennesker og som virksomhed.

Salesculture er blevet en ven af huset, og har leveret salgstræning til  vores sælgere, supportere og teknisk afdeling. Min klare opfattelse er, at de altid møder alle vore kolleger i øjenhøjde. Idet indholdet har været skræddersyet til os, har det betydet, at vi modsat mange andre kurser har kunne effektivisere forløbet, og gå direkte ud og bruge det i den virkelige verden. Salesculture er lykkedes med, at få vores organisation til at tænke i salg og service, hvilket har betydet et øget kundefokus.

Personligt har jeg selv, brugt individuel ledelsessparring med stor effekt, og sætter i den forbindelse stor pris på tilgængeligheden, selv fra tidlig morgen til sen eftermiddag er der altid adgang til sparring og hjælp.

Endvidere kan jeg oplyse, at vi gennem Salesculture har implementeret DiSC adfærdsprofiler, som vi benytter i hverdagen, specielt i relation til rekruttering.

Jeg er meget taknemmelig for den inspiration og de udfordringer jeg får, hvorfor jeg klart vil anbefale Salesculture”

Bo Olsen

salgsdirektør, Isoplus Fjernvarmeteknik A/S

Om Isoplus

isoplus Fjernvarmeteknik leverer komplette præisolerede rørsystemer til fjernvarme og fjernkøling.

Højteknologiske produktionsmetoder sikrer et konstant lavt varmetab i hele rørsystemets levetid.

Vi har markedets bredeste produktprogram, som omfatter alt inden for 12 og 16 meter præisolerede stålrør, fleksible fjernvarmerør i pex, alupex, stål og kobber samt muffer, afgreninger, fittings, ventiler og alarmsystemer. Og både når det gælder vores produkter og vores serviceydelser, er høj kvalitet en selvfølge.

Det er desuden vores mål at være branchens hurtigste, mest fleksible og mest pålidelige samarbejdspartner, uanset om det gælder fjernvarmerør, rørsystemer eller service og montage.

Logo Isoplus

Kontaktinformation

Salesculture
SOHO
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

CVR: 33648804