Gratis foredrag!

Vi glæder os til at se dig

Scor ordren på kundemødet

Kom og hør, hvordan dit salgsteam får ordren med hjem fra kundemødet.

Ny intensiv workshop zoomer ind på, hvordan I skaber et tillidsfuldt kundemøde ved at vække positive følelser og ændre salgsfokus.

Du får en stribe konkrete værktøjer og anerkendte metoder med hjem, som du og dit salgsteam straks kan bruge i dialogen med jeres kunder.

Skab WOW-oplevelser og loyale kunder (10 stk. gratis billetter)

Vil du vide, hvordan du skaber loyale ambassadørkunder, der skaffer dig endnu flere kunder? Så mis ikke dette morgenseminar og skyd genvej til en bedre bundlinje.

Du får to timer spækket med cases, inspiration og værktøjer. Du går hjem med svar på, hvordan du omsætter smarte pay offs til konkret adfærd, der får kunderne til at anbefale netop dig.

Adfærdsdesign spiser salgsmodeller til morgenmad

Er du mere end almindelig interesseret i salg og salgsteknikker, så invester de næste 3 minutter af din tid på at læse om dette foredrag.

Med inspiration fra bl.a. bogen ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” vil du lære at forstå, hvordan indkøbere træffer beslutninger. Du får nemmere ved sælge, og dine kunder får nemmere ved at købe ind.

Individuelt foredrag

Foregår i din virksomhed. Varighed ca. 1 time. Deltagerantal 1-200 medarbejdere. Er aldrig udsolgt da vi bare skal finde en tid i din kalender.

Åbent foredrag

Foregår typisk hos vores samarbejdspartnere som eksempelvis Business Danmark, hvor der typisk vil være mellem 1-3 indlæg. Varighed ca. 2-3 timer. Deltagerantal 20-200. Bliver ofte hurtigt udsolgt.

Tilmeld dig vores VIP-liste, og bliv opdateret i god tid om vores gratis foredrag og andre fordelagtige tilbud eller se vores nuværende tilbud om gratis foredrag herunder.

Hvorfor vi afholder gratis foredrag

Du er måske med på, hvorfor det er gratis, da vi i vores adfærd garanteret minder om hinanden. I jeres virksomhed forestiller vi os, at I også giver en masse viden gratis til både jeres eksisterende og potentielle kunder. I ser det sikkert ligesom os, som en investering.

Et gratis foredrag er et uforpligtende tilbud om at lære os bedre at kende. Det kan der være to udgange på. Enten, at I får lyst til mere, eller omvendt bliver bekræftet i, at I gør det rigtige.

 

Lad os tage en snak!

Ethvert samarbejde bygger på tillid og relationer.

Derfor er første kontakt altid et uforpligtende møde, så vi kan lære hinanden at kende.

Her tager vi en åben dialog om, hvordan der kan skabes større sammenhæng mellem strategien og den daglige adfærd i din virksomhed,

og du kan forvente at se flere muligheder end problemer, når vi går derfra.

 

 

Kontaktinformation

Salesculture
C/O Klub Aps
Linnésgade 25, 1.
1361 København K

CVR: 33648804