“Salesculture er kommet i vores hus de sidste 5 år. De har en enestående tilgang til mine medarbejdere, hvor de formår at skabe engagement og indlevelse. Vores medarbejdere er meget forskellige, men Salesculture evner at nå ud til alle uanset job og anciennitet. Deres konsulenter er meget passionerede og brænder for salget som håndværk.

Vi var blandt de første virksomheder i Danmark, som i samarbejde med Salesculture, introducerede konceptet The Challenger Sale. Selvom det var nyt og uprøvet, så har implementeringen af The Challenger Sale løftet det kvalitative niveau hos samtlige medarbejdere, hvorfor jeg er meget glad for, at vi lyttede til deres anbefaling.

Vi har endvidere brugt Salesculture til træning i forhandlingsteknik med DiSC-værktøjet, og vi anvender det i dag i vores salg og til forberedelse ifm. med forhandlinger, hvor typologiafkodningen er blevet en naturlig del af vores arbejde. Jeg kan klart anbefale Salesculture, hvis man ønsker at udvikle sine sælgere og blive inspireret til at se tingene på en helt ny måde – og så er de helt nede på jorden…”

Thomas Hervø

Head of sales, Egmont Publishing A/S

Om Egmont Publishing A/S

I Egmont Publishing arbejder vi for at skabe det bedste indhold i det format, som passer dig, dér hvor du er. Vi er en førende bladudgiver i de nordiske lande med stærke positioner i en række andre markeder. På verdensplan publicerer vi over 700 forskellige magasiner og blade.

Du finder Egmont Publishings magasiner i over 30 lande, bl.a. i Danmark, UK, Tyskland, Polen, Norge, Sverige, Litauen, Australien, Tyrkiet m.fl. Alle steder arbejder vi hver dag på at skabe det bedste indhold i det format, som passer dig, dér hvor du er.

I Danmark står vi bag velkendte ugeblade som ALT for damerne, Hendes Verden, HER&NU og Hjemmet samt stærke livsstilsmagasiner som Eurowoman, Euroman, gastro, BoligLiv, RUM, fitliving og Vores Børn. Det er også hos os, du finder de bedste børneblade, f.eks. Wendy, GOAL, Basserne, Anders And, Jumbobøgerne og samt en række andre Disney-udgivelser.

Egmont magasiner

Kontaktinformation

Salesculture
SOHO
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

CVR: 33648804