DiSC

Alle vores kurser og forløb kan skræddersys til din virksomhed

DiSC

De fleste mennesker har en høj interesse i at få indsigt i, hvad en personprofil fortæller om egne styrker og svagheder.

Personprofilens styrke er dens evne til effektivt at koncentrere og informere vigtig personlig information, som kan danne fundament for fremtidig udvikling hos dig selv og kommunikation med dine omgivelser. Til glæde for dig, din virksomhed, dine medarbejdere og dine kunder. Og måske endda din ægtefælle og dine børn.

Hos Salesculture anvender vi DiSC i mange af vores udviklingsforløb. Modellen er intuitiv let at forstå, hvorved den har en stor gennemslagskraft igennem sin enkelthed. Dette øger din anvendelse af værktøjet og din egen effektivitet efter kurset.

DiSC anvendes i dag over hele verden, og hos Salesculture anvender vi den som et led i din udvikling, hvad enten du er leder, sælger, teammedarbejder eller en medarbejder, der generelt ønsker at blive klogere på dig selv og din kommunikation.

Du kan selv vælge, om du vil deltage på et af vores DiSC kurser, eller om du vil udfylde den DiSC profil, som passer til dig og få en efterfølgende feedback af en certificeret coach fra Salesculture.

 

Lad os tage en snak!

Ethvert samarbejde bygger på tillid og relationer.

Derfor er første kontakt altid et uforpligtende møde, så vi kan lære hinanden at kende.

Her tager vi en åben dialog om, hvordan der kan skabes større sammenhæng mellem strategien og den daglige adfærd i din virksomhed,

og du kan forvente at se flere muligheder end problemer, når vi går derfra.

 

 

Kontaktinformation

Salesculture
C/O Klub Aps
Linnésgade 25, 1.
1361 København K

CVR: 33648804