“Der er mange kursusledere, der ikke engang selv har haft praktisk salgs- og salgsledelseserfaring, men bare kan noget teori. En vigtig årsag til at Salesculture har kunnet hjælpe vores salgsorganisation er netop, at underviseren selv har siddet i samme situation som os, og dermed har de teoretiske forudsætninger, men også den praktiske erfaring.

Det at underviseren kender vores hverdag, har gjort salgstræningen utrolig nærværende og relevant for os. Det er faktisk noget af det der virkeligt fungerer, og samtidig er det også det, der får det til at give mening for sælgerene. Med udgangspunkt i hverdagen er salgstræningen blevet inspirerende, enkel og meget operationel, og det kan jeg god lide.

Underviseren har en høj stjerne hos mig og mine folk i salgsorganisationen, og det er bestemt ikke alle vi lukker ind. Personlighed er meget vigtigt, og fra starten blev der skabt tillid, som gjorde at der var højt engagement og motivation gennem hele salgstrænings-forløbet.

Både under og efter salgstrænings-forløbet har Salesculture fulgt op på det indlærte hos mig, men faktisk også hos de enkelte sælgere.

På trods af, at vi er i et enormt presset marked, og i en svær tid, så når vi vores mål og mere til, så vi er rigtig glade for både processen og resultaterne.

Vi er blevet undervist i hele salgsprocessen, samt i Challenger sale, så vi nu både kan og tør udfordre kunderne, til fælles fordel. Jeg har desuden fået værdifuld personlig sparing, som blandt andet har hjulpet med til en segmentering af kunderne, der nu har gjort at vi har flyttet fokus til mere profitable områder.”

Tom Petersen

Business Development Manager, Aller Client Publishing A/S

Om Aller

Aller Media er i dag den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden med et ugentligt oplag på flere millioner blade.

I Danmark har vi et ugentligt oplag på 729.000 blade, og vi har en markedsandel på ugeblade på 72 % og 23 % på magasiner (2013).

Mere end 2 millioner danskere læser hver uge et af Allers blade. Vi er et moderne innovativt mediehus, som ligger på Havneholmen i København.

Kontaktinformation

Salesculture
SOHO
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

CVR: 33648804